Bestill Naturlig FX nå!

Få 50% rabatt!

Vi vil at alle skal få en fin hverdag. Derfor har vi utviklet Naturlig FX – et produkt som er sammensatt av virkestoffer fra frukten Tamarind, Curcumin fra krydderet
gurkemeie
og C-vitamin. Nettopp kombinasjonen av disse tre stoffene bidrar til myke og fleksible ledd. 

Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Bestill i dag og få 50% rabatt!
Naturlig FX 3 måneder
til kun 298,-

Finn meg

Personvernerklæring

Naturlig Balanse og Helse AS driver tjenesten naturligflex.no, og behandler i den forbindelse personopplysninger i henhold til nedenstående personvernerklæring.

BEHANDLINGSANSVARLIG

Naturlig Balanse og Helse AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for den behandling av personopplysninger som fremgår av denne personvernerklæringen.

FORMÅLET MED VÅR BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi behandler dine personopplysninger for å kunne levere varer og tjenester som avtalt med deg. Personopplysningene brukes også til å forbedre våre tjenester, analysere og forstå markedstrender og for å tilby markedsføring som er tilpasset deg og ditt bruksmønster. Personopplysningene kan utleveres til andre for tilsvarende formål, se nedenfor.

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER VI BEHANDLER OG HVOR VI HENTER DEM FRA

Naturlig Balanse og Helse AS behandler personopplysninger som du selv frivillig gir til oss når du bestiller varer og tjenester fra oss. I tillegg vil vi kunne behandle opplysninger om hvordan du bruker våre tjenester, som f.eks. dine bestillinger og oppfølging av disse, samt din kontakt med vår kundeservice. Når du besøker våre nettsider, vil vi også kunne lagre IP-adresser og teknisk informasjon om det tele/datautstyret du bruker og din internett-tilkobling.

Det kan også forekomme at vi mottar og lagrer personopplysninger fra andre kilder som f.eks. andre kunder i forbindelse med verving eller andre tredjeparter som vi samarbeider med. Dette kan f.eks. være en annonsør som gir oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en annonse hos oss, slik at vi kan måle effekten av annonsen og gi deg mer relevant innhold. Slike tredjeparter omfatter:

Facebook
Google
Bring Dialog

 

Vi vil utlevere personopplysningene dersom dette er nødvendig for å overholde våre forpliktelser i henhold til lov eller forskrift eller dersom utlevering er nødvendig for å avdekke eller oppklare mistanke om at våre tjenester brukes til ulovlige formål.

INFORMASJONSSIKKERHET

Personopplysninger som vi mottar blir lagret og behandlet på en måte som ivaretar de krav til informasjonssikkerhet som til enhver tid følger norsk lov.

DINE RETTIGHETER TIL INNSYN, RETTING OG SLETTING

De som er registrert i våre systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger vi ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert.

Jeg gir mitt samtykke til å motta kommunikasjon på mail og SMS med tips og råd om sunt kosthold, god helse og konkurranser, samt informasjon om produkter og produktegenskaper som kan bidra til en forbedring av egen helse. Da vil jeg også motta informasjon om relevant forskning og utvikling tilpasset mitt kundeforhold, slik at jeg kan holde meg oppdatert på temaet. Jeg ønsker også å sette opp autogiro, og samtidig få fri frakt.

Jeg samtykker i tillegg til å motta så skreddersydd kommunikasjon som mulig. Det betyr at deler av min personlige informasjon og tilstedeværelse på internett, mine digitale fotspor, brukes til analyser for å skreddersy budskapene jeg mottar i alle kanaler. Kanaler kan være nettsider og sosiale medier, og budskap kan være ulike former for annonser.

Slik vil min opplevelse av all digital markedsføring og reklame på internett være relevant for meg og mine interesser. Resultatet er at kommunikasjonen jeg mottar på sosiale medier og andre plattformer blir lagt til rette for at jeg skal kjenne meg igjen i det som blir formidlet.

Dersom jeg avslutter kundeforholdet ønsker jeg fremdeles å motta informasjon, tips og råd om trening, helse, relevante arrangementer og andre produkter som kan bidra til at jeg opprettholder en god helse.

MARKEDSFØRING

Når du foretar et kjøp hos oss vil du motta nyhetsbrev/markedsføring for våre varer og tjenester via post, e-post, SMS eller andre medier du har oppgitt til oss. Du kan alltid gi oss beskjed om at du ikke ønsker ytterligere markedsføring ved å ta kontakt med oss.

BRUK AV ANALYSEVERKTØY, INFORMASJONSKAPSLER OG ANNEN TEKNOLOGI

Vi samler inn ulike typer informasjon fra våre brukere slik at vi til enhver tid kan forbedre funksjonaliteten og brukeropplevelsen på våre nettsider. Dette gjelder bl.a. informasjon om hvilke sider som besøkes, tidspunktet for besøket og hvilken nettleser som brukes. Vi bruker også ulike former for teknologi for å gjenkjenne og analysere data om våre brukere. Teknologien brukes delvis fordi det er nødvendig for at våre tjenester skal fungere, delvis for at det skal være lettere for deg å bruke tjenestene og delvis for at vi skal kunne gjennomføre analyser som gjør oss i stand til å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester samtykker du til at vi kan benytte slike verktøy. Du kan trekke tilbake samtykket ved å ved å endre innstillingene i nettleseren din slik at du deaktiverer informasjonskapsler og/eller lignende verktøy.

ENDRINGER

Vi vil fra tid til annen kunne endre vår personvernerklæring for å oppfylle de krav som følger av norsk lov, samt dersom vi endrer vår egen praksis for innsamling og annen behandling av personopplysninger. Du finner alltid vår gjeldende personvernerklæring på naturligflex.no.

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger kan du kontakte oss.


Naturlig Balanse og Helse AS
Hauganvegen 342
3652 Hovin I Telemark
Tlf: 35 69 22 21

Betingelser & Vilkår

Jeg benytter meg av introduksjonstilbudet og får tilsendt 3 mnd forbruk av Naturlig FX. Jeg betaler kun 298,- + porto og ekspedisjon. Deretter mottar jeg, kun så lenge jeg ønsker det, en ny forsendelse hvert kvartal for kun 598,- + porto og ekspedisjon. Jeg har ingen kjøpeplikt og kan når som helst stoppe videre forsendelser.

Porto- og ekspedisjonsgebyr: kr 39,50

Naturlig Balanse og Helse AS
Hauganvegen 342
3652 Hovin I Telemark
Tlf: 35 69 22 21

Naturlig Balanse og Helse AS
Tlf: 35 69 22 21 (08-16)
Orgnr.: 920 011 314

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta spennende nyheter og tilbud