Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Imponerende dansekarriere

Ikke bare kan Synnøve (67) kalle seg oppfinner, gründer og forfatter, men hun har også hatt en imponerende dansekarrière

Synnøve har levd et spennende og innholdsrikt liv, og kan fortelle flere historier enn mange av oss. Hun er opprinnelig fra Sunnmøre, men har bodd både i Bergen og i London. De siste 15 årene har hun vært bosatt i Oslo, der hun stortrives.

Synnøve har opp gjennom årene vært en allsidig danser og har mestret jazz, ballett, step, og har spilt både revy og teater. På 70-tallet danset hun blant annet på legendariske Moulin Rouge i Paris, og var så dyktig at hun fikk være med på turne til Sør Amerika.

Nådde målet sitt til tross for motgang

Den spreke 67-åringen er nemlig oppfinneren av den unike sammenleggbare rockeringen, Synnøves Rockering.

Ukategorisert - Synnøve har funnet god trøst i dansen, og besøker The Studio på Sagene i Oslo  når hun vil danse.

Synnøve har funnet god trøst i dansen, og besøker The Studio på Sagene i Oslo når hun vil danse.

Suksesshistorien startet i 1989 da hun sa opp en trygg og godt betalt jobb for å forfølge drømmen om å realisere den nye oppfinnelsen. Det skulle vise seg å bli en usedvanlig lang og tøff reise, for motbørene sto i kø.

Den sammenleggbare rockeringen er nå kjent langt utenfor Norges grenser og hun har vunnet mange internasjonale priser for oppfinnelsen.

Trøst i dansen

Når Synnøve har møtt på motgang har hun funnet god trøst i dansen. I dag besøker hun The Studio på Sagene i Oslo når hun vil danse.

Men mange år som profesjonell danser har satt sine spor, og da hun var ung var det ikke alltid vanlig i dansemiljøet å varme opp før man skulle ut på scenen. I ettertid har det gitt Synnøve utfordringer med blant annet knærne, noe hun har trosset de siste 20 årene.

Nå som jeg tar dobbel dose Naturlig FX hver dag synes jeg det er mye lettere å danse.

Naturlig FX

–  med vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.