Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Jeg føler meg som et nytt menneske

Kari Olsen (69) fra Vestre Slidre i Valdres, opplevde at dagligdagse gjøremål ble en utfordring. Det å vaske gulvet pleide blant annet å gi henne utfordring med kroppen etterpå. Men det var før hun begynte med Naturlig FX.

– Nå har jeg nettopp vasket gulv, og jeg merker ingenting. Jeg synes jeg begynner å bli bedre, så nå har jeg ikke lenger noen grunn til å la være, sier hun spøkefullt og ler.

Slik har det ikke alltid vært

Men slik har det ikke alltid vært. Kari levde i mange år med vandrende plager i kroppen. Legen fant ikke ut hva årsaken kunne være, men en ryggoperasjon i 2017 gjorde i alle fall ryggen bedre.

– Da jeg våknet etter operasjonen følte jeg meg som et helt nytt menneske. Jeg kunne endelig gjøre det jeg ville, forteller hun.

Hun begynte blant annet å bli med samboeren på dans, og trengte ikke lenger bekymre seg for ryggen. Så skulle det vise seg at hun hadde overdrevet aktiviteten litt.

Åpen for det meste

Heldigvis er Kari åpen for det meste, så da hun kunne være med på å teste Naturlig FX nølte hun ikke

– De siste månedene synes jeg har vært veldig bra, sier hun.

Tar to kapsler hver dag

Kari er ekstra takknemlig for at tilskuddet kun inneholder naturlige ingredienser og økte nylig dosen til to kapsler om dagen.

– Jeg har begynt å ta en kapsel hver morgen og kveld, for da synes jeg at kroppen spiller på lag.

Naturlig FX

–  med vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.