Bestill over telefon! Vi hjelper deg
Tlf: 35 69 22 21, åpent hverdager 8-16.

Jeg kan slutte når jeg vil

Christoffer (53) er blant de av våre kunder som har tatt kosttilskuddet Naturlig FX helt fra starten, det vil si litt over 2 år. Han kommer heller ikke til å slutte med det første, da han har “sluttet” to ganger i løpet av perioden og merket bortfallet av effekten.

Christoffer er en aktiv fyr, både når han er på jobb og på fritiden. Hans store lidenskap er seiling, og han tilbringer derfor mye tid på sjøen. I tillegg er han glad i turer i skog og mark, enten til fots eller på ski.

– Når du passerer femti er det dessverre uunngåelig for de fleste ikke å merke at man blir eldre. Sånn er det bare. Derfor gjelder det å gjøre det man kan for å ta vare på seg selv, sier Christoffer

Leste om andres erfaringer

– Jeg leste om andres erfaringer med Naturlig FX og at de som tok to kapsler i stedet for én hver dag var de som merket best effekt. Derfor begynte jeg igjen, men da på dobbel dose, forteller han.

Christoffer er overbevist om at det er Naturlig FX som har gjort at han ikke har tenkt på alderen i det siste, men det hjelper jo at han tar vare på kroppen gjennom sunn mat også. Hele kroppen har fungert som den skal. Det vil si helt frem til nå nylig.

– Jeg sluttet enda en gang, men denne gangen var det mot min egen vilje. Jeg gikk nemlig tom for Naturlig FX

Den opplevelsen fristet ikke til gjentagelse, så nå sørger Christoffer for å ha Naturlig FX liggende både hjemme, på jobben og i båten.

Stadig flere oppdager effekten av Naturlig FX. Og det er særlig de som tar to kapsler om dagen som opplever best effekt.

Naturlig FX

–  med vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon