Sov med ullsokker hele året

Kathe Julin (80) har i flere år sovet med ullsokker.

– Jeg har lenge hatt det slik at jeg måtte sove med ullsokker, forklarer hun.

Samboeren påpekte at jeg sov bedre om natta og klaget mindre.

Kathe bor sammen med samboeren sin midt i Drammen sentrum. Det var samboeren som kom over en annonse for Naturlig FX og mente hun burde prøve. Litt overtalelse måtte riktignok til, for Kathe har egentlig aldri trodd på effekten av noe kosttilskudd.

– Jeg hadde først tenkt å avbestille den neste esken med Naturlig FX, men så påpekte samboeren min at jeg sov bedre om natta og klaget mindre. Og nå angrer jeg ikke på at jeg fortsatte å ta kapslene, sier Kathe.

Naturlig FX

–  med vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.

Den spreke 80-åringen i Drammen snakker varmt om Naturlig FX til alle hun kjenner, og det er ikke rent få. Kathe er nemlig utpreget sosial og bruker mye tid på å omgås sine gode venninner.

– Vi er mye ute og treffes så ofte vi kan. Noen ganger går vi turer hvis vi orker det, det er jo så fint i Drammen. Andre ganger treffes vi på café. Vi er også mye hjemme hos hverandre, forteller hun.

På spørsmål om hun har noen fritidsinteresser, svarer hun kontant.

– Nei, det har jeg ikke. Etter å ha jobbet mange år i psykiatrien er det godt bare å ha helt fri. Dessuten har jeg fire barn og ti barnebarn, så jeg har brukt nok tid på ulike arrangement på skoler og i idrettslag opp gjennom årene, forteller hun.

En aktiv hverdag

Hun mener det sosiale livet med venninnene, og ikke minst en sprek samboer, er grunnen til at hun fortsatt holder seg så sprek.

– Jeg synes at jeg har det veldig godt, så da er det ikke så rart at jeg alltid er i godt humør, avslutter den blide og spreke damen.